Despre noi

CENTRUL ASTRAEA


În cadrul Centrului Medical Astraea, dorim să vă însoțim pe parcursul procesului dumneavoastră de detoxifiere a organismului. În acest sens, ne folosim atât de aparatura de ultimă oră în domeniu, cât și de tratamentele cu remedii naturiste homeopate și gemoterapice.

Dacă încă nu v-ați hotărât să porniți la drum alături de noi, vă oferim un imbold, enumerând câteva dintre beneficiile dovedite științific ale procedurilor de detoxifiere:

Creșterea nivelului de energie

Îmbunătățirea calității somnului

Îmbunătățirea abilităților de concentrare

Scăderea în greutate

Creșterea rezistenței sistemului imuntiar

Reglarea metabolismului și a sistemului digestiv

Un aspect mai sănătos și strălucitor al pielii

Prin serviciile pe care le oferim, punem accent în primul rând pe prevenție, detoxifiere corporală și mentală. Ne-am propus să susținem și să promovăm sănătatea omului, atât prin prevenție, cât și prin tratament.

Detoxifierea determină creșterea rezistenței sistemului imunitar, ajută la reglarea metabolismului și eficientizarea sistemului digestiv prin sistemul limfatic, care trimite limfa încărcată cu toxine și reziduuri către căile principale de eliminare ale organismului: rinichii și tractul digestiv, via ficat. Pe lângă acestea, mai există alte filtre adiționale care intră în funcțiune la nevoie: plămânii și pielea.

Acceptând din teoria Dr. Morse că nu există boli, ci doar reacții de apărare și supraviețuire ale corpului, realizăm că tot ceea ce ni se întâmplă apare ca urmare a epuizării resurselor corpului de a se mai apăra, echilibra, reface sau regenera.

În cele mai multe cazuri din prezent, corpul omenesc este bolnav, degradat și funcționează departe de parametrii posibili proiectați de Creatorul Universului.

ORICE REACȚIE LA STRES „ÎNCHIDE” IMUNITATEA


"Deschiderea" imunității se face odată cu starea de relaxare, cu dispariția adrenalinei din sistem și apariția altor substanțe (ca de exemplu acetilcolina), care asigură "relaxarea și deschiderea" sistemelor închise provocate de creșterea hormonilor de stres.


Este important să înțelegem cu adevărat calea către boală, întrucât din ea vom putea să deducem și drumul înapoi către starea de sănătate. Ambele experiențe sunt foarte utile pentru existența umană, o existență duală.

ÎN CONCLUZIE...


Fiecare om își poate vindeca doar propriul corp. Vindecarea este o călătorie individuală, cu un proces de detoxifiere lent și treptat. Hrănit și tratat corespunzător, organismul își poate reveni din starea de boală. În cadrul Centrului Medical Astraea, ne dorim să vă fim alături în această călătorie de (re)descoperire a sinelui, punându-vă în acest sens la dispoziție întreaga noastră experiență, susținută de aparatură de specialitate.

 
TRATAMENTE

Căi spre
starea de bine