Access Bars®

Access Bars® este o terapie blândă care facilitează relaxarea, echilibrul și armonia pe cele 3 planuri: mental, emoțional și fizic.

În timpul terapiei se activează cele 32 de puncte energetice localizate la nivelul capului ( există puncte despre orice aspect al vieții noastre: bucurie, tristețe, vindecare, bani, etc..) realizându-se astfel deblocarea energiilor din spatele convingerilor, comportamentelor, tiparelor energetice, mentale și emoționale colective precum și a sistemelor de credințe acumulate încă din copilărie care rulează automat în subconștientul nostru. Prin activarea Barelor se permite încărcăturii electromagnetice care conține gânduri, sentimente și emoții, să se disipeze, dându-ți voie să-ți percepi viața, corpul și relațiile cu claritate și ușurință.

 

Cum decurge o sesiune de Access Bars® ?

În mod practic persoana care vine pentru sesiunea de Access Bars® stă întinsă pe spate, pe un pat de masaj, în acest timp îi sunt activate cele 32 de puncte de la nivelul capului.

Câte sesiuni de Access Bars® trebuie să-mi fac pentru a vedea rezultate?

Unele persoane întreabă despre câte sesiuni de Access Bars® trebuie să-și facă pentru a vedea rezultatele ? Adevărul este că nu există un standard, niciun număr minim sau maxim de sesiuni, dar e nevoie de cel puțin una.

WoooooW cum se poate așa ceva?

Foarte simplu :) Fiecare persoană este UNICĂ, iar bagajul emoțional, mental, fizic și spiritual este diferit la fiecare dintre noi. Personal am întâlnit situații care m-au uimit cât de repede s-au rezolvat, iar în alte situații similiare au fost nevoie de 5 ședințe ca rezultatele să fie vizibile. Să ne acordăm timpul cuvenit și să mergem în propriul ritm, aceasta este deviza mea :)

Care sunt beneficiile pe termen lung ale sesiunilor de Access Bars® ?

  • relaxare profundă
  • somn mai odihnitor
  • o mai mare claritate în gândire
  • creșterea semnificativă a bucuriei
  • creșterea gradului de conștientizare
  • mai multă ușurință în viața personală și profesională
  • diminuarea semnificativă, sau chiar eliminarea stărilor de neliniște, anxietate, depresie, stres cronic, oboseală fizică și psihică, confuzie mentală.

Fiecare persoană este UNICĂ și are propriile dorințe. Așadar experiența sesiunilor de Access Bars® este un proces UNIC pentru fiecare persoană care alege asta.

Listă de prețuri

Durată/frecvență Preț
Evaluare 90 min 350 lei
Ședință individuală 50 min 250 lei
Abonament 5 ședințe 5 ședințe 1000 lei
Constelație familială individuală 60 minute 350 lei