Drenaj limfatic

Drenajul limfatic este un tip de masaj special care ajută la buna funcționare a sistemului limfatic, generând în același timp atât beneficii medicale, cât și estetice. Prin această procedură este favorizată și susținută eliminarea toxinelor din sistemul limfatic.

Misiunea sistemului limfatic poate fi îngreunată de mai mulți factori, printre care sedentarismul, stresul constant, statul prea mult pe scaun, bolile endocrine, cardiace sau circulatorii. În aceste situații, fluxul limfatic devine congestionat, iar toxinele se strâng și determină umflarea țesuturilor, intensificarea celulitei sau accentuarea unor probleme de sănătate.

 

Ce beneficii are drenajul limfatic?

1

Ajută la regenerarea organismului. Drenajul limfatic stimulează limfa să circule mai bine prin corp, eficientizând astfel procesele de refacere și apărare ale acestuia. Reziduurile din spațiile interstițiale vor fi evacuate mai repede, iar sistemul imunitar va căpăta mai multă putere împotriva bacteriilor și virusurilor.


2

Relaxează musculatura. Fiind o formă de masaj, drenajul limfatic detensionează musculatura, prin presiunea care se aplică în diverse zone ale corpului.


3

Reduce senzația de picioare grele. Prin drenajul limfatic se elimină retenția de apă, motiv pentru care vor dispărea atât aspectul, cât și senzația de picioare grele.


4

Îmbunătățește fermitatea pielii. În timpul tratamentelor, este stimulată și circulația sangvină prin aplicarea de presiune pe venele periferice. Pielea va avea un aspect mai tonifiat în urma ședințelor.


5

Reduce celulita. Drenajul limfatic înseamnă totodată un tratament de remodelare corporală. Datorită sângelui bine oxigenat din urma terapiei, pielea își va menține elasticitatea și va avea un aspect vizibil mai neted.


6

Stimulează digestia. Prin masajul abdominal, este stimulat tractul digestiv, fiind susținută buna sa funcționare.


7

Reduce inflamația după efort, accidentări sau intervenții chirurgicale. Excesul de lichide se elimină mai rapid în urma drenajului limfatic, acest fapt prevenind și chiar tratând inflamația exagerată a țesuturilor. În același timp, se atenuează senzațiile de durere (acolo unde acestea există).


Pentru că pune în mișcare limfa, drenajul limfatic accelerează eliminarea toxinelor și procesul natural de regenerare a organismului. Efectele pozitive se resimt pe mai multe planuri..

 

Listă de prețuri

Durată/frecvență Preț
Drenaj limfatic 60 min 150 lei
Pachet 5 5 ședințe 650 lei