Homeopatie

La Centrul Medical Astraea, consultațiile de homeopatie sunt coordonate de doamna doctor Mariana Pop, aceasta având o bogată experiență în domeniu.

Homeopatia este o metodă de tratament care se bazează pe capacitatea naturală de vindecare a organismului, folosind remedii preparate din substanțe de origine minerală, vegetală și animală. Acestea sunt create prin procese specifice, în laboratoare farmaceutice specializate, având ca punct de pornire o viziune holistică a organismului (acesta din urmă este abordat ca un întreg).

În cazul fiecărui pacient se începe cu o ședință amplă de evaluare, urmând ca schema de tratament să fie personalizată în funcție de obiective și de istoricul medical.

Ce este, de fapt, homeopatia?

Homeopatia a susținut întotdeauna că informațiile reale despre sănătatea unei persoane se află în câmpurile energetice generate de organism. Acestea sunt exprimate ca „boli”, care ni se prezintă sub formă de semne și simptome. Așa cum fiecare amprentă digitală este unică, fiecare organism este și el unic în reacțiile sale și diferă în structurile câmpurilor sale energetice, De aceea, tratamentul fiecărui individ trebuie concentrat exclusiv asupra lui și nu asupra unui grup; și în domeniul geneticii s-a ajuns la aceeași concluzie.

 
 

Care sunt principalele beneficii ale homeopatiei?


  • se folosesc cantități foarte mici de medicamente și nu există niciun fel de toxicitate asupra organismului
  • tratamentul este personalizat, adică fiecare pacient primește remedii diferite, chiar dacă ar fi vorba de aceeași boală
  • terapia este indicată chiar și în cazul femeilor însărcinate
  • orice afecțiune poate fi abordată homeopat, fie ea acută sau cronică
  • homeopatia este indicată indiferent de categoria de vârstă
  • homeopatia are efecte pe toate nivelurile: fizic, mental și emoțional

Listă de prețuri

Durată Preț
Consultație 90 min 300 lei
Interpretare microbiom - 350 lei